+373 (22) 89 08 89, +373 (67) 45 22 45
Chisinau, bl. Decebal 76 of. 1020B

AU PAIR Franța


Program de schimb cultural pentru tineri
 

Înscrie-te acum
Participă la programul Au Pair France - 
Ai posibilitatea de a petrece un an, cu cheltuieli minime în cea mai romantică țară din lume, de a studia franceza, călători tot continentul 
și obține studii gratuite în cele mai prestigioase universități din Franța!
Programul este unic, accesibil ca preț pentru tineri, prin care te poți afla legal și sigur în Franța o perioadă îndelungată (12-18 luni). 
Află șansele tale de participare

Pe parcursul programului poți obține: 

Cunoștințe avansate a francezei
La nivel avansat, comunicând în franceză și frecventând cursuri
Integrare în societatea europeană
În decurs de 12-18 luni, îți faci prieteni și conexiuni utile în Franța și UE
Cîștig de la 3800 euro/an
Adunați din banii de buzunar achitați de familie
Călătorii de neuitat
Paris, Provance, Courchevel și Saint-Tropez este lista minima de destinatii care trebuie sa le vizitezi.
Gratuit la universitate
La dorință, înmatriculare în cele mai prestigioase univeristatăți din Franța

Descoperă lumea pentru că ești tînăr

 împreună cu programul Au Pair! 

Esența programului:

Familie de francezi primește participantul la program în casa sa, ca membru al familiei și face posibil să te simți într-o ambianță confortabilă și caldă de acasă. Astfel, vei participa la activitățile casnice și educative desfășurate în cadrul familiei-gazdă.
Familia oferă cazare competă, asigurare medicală și bani de buzunar de la 320 euro lunar, în schimbul ajutorului în îngrijirea copiilor și lucru ușor menajer prin casă aproximativ 5 ore pe zi.

Franța este o țară cu adevărat grațioasă. Elegantă, rafinată și confortabilă, această țară este frumoasă de la nord la sud, de la est la vest.
Statutul de Au Pair, îți va garanta o mulțime de privilegii turistice și distractive. Vei afla ce înseamnă turismul low cost, iar vizitele la muzee sau bazine acvatice te vor costa cu pînă la 70% mai ieftin.

Francezii sunt un popor ce iubesc viața, mâncarea bună și ciocolata. Și cu mare drag te vor implica și pe tine în activitățile sale distractive.

Înscrie-te acum!

Cerințele programului:

Domnișoare cu vîrsta de la 18 până la 28 ani

Posedarea francezei la nivel de comunicare

Avantajele programului:

  • Pentru participare la program nu este necesar sa fii studentă,
  • Costul programului se răscumpără integral în decurs de 4 luni,
  • Ai ore de lucru prestabilite și o mulțime de timp liber,
  • Ai cel puțin o zi liberă pe săptămână și concediu achitat,
  • Drepturile tale sunt garantate prin lege,
  • După finisarea programului ai posibilitate să faci studii gratuite la una din universitățile Franței sau să îți găsești un job.

5 motive pentru a alege serviciile Centrului nostru:

1. National Au Pair Center “Rejans-Prim” - din 2006 este unicul reprezentant oficial în Moldova al programu-lui de schimb cultural pentru tineri AU PAIR .

2. Deținem acreditare și dreptul legal de a activa în program din partea organizațiilor internaționale: International Au Pair Association și WYSE Travel Confederation și reprezentanții oficiali ai programului AU PAIR în alte țări

3. Cu noi este garantat și sigur! Asiguram clientilor nostri: AMINTIRI MINUNATE, iar seriozitatea, experienta si profesionalismul sunt principalele atuuri ale echipei noastre.

4. Oferim suport în pregătirea actelor necesare pentru înregistrare, ajutăm în depunerea pentru obținerea vizei, organizăm training-uri, curăm pe parcursul întregei perioade de participare în program, oferim suport în soluționarea oricăror probleme apărute și garantăm un program de succes.

5. Experiența de 10 ani ne permite să împîrtășim toate subtilitățile și nuanțele programului, ajutînd participanții la program cu cheltuieli minime să vadă lumea cu ochii proprii, să studieze o limbă străină în mediul de vorbire, să facă noi prieteni și obțină o sumedenie de impresii de neuitat pentru o viață întreagă!

Ce spun participanții despre program:

ALINA, 19 ani, 

AU PAIR Franta, Dijon

Impresia care mi-am facut-o despre Franța este ca e o țara care emana căldură. Peste tot oamenii sunt amabili. Au inceput sa imi placa unele obiceiuri a francezilor, îmi plac aperitivurile, vinul si am început sa iubesc cascavalul care are un miros urît :D
Cu familia ma împac bine, sărbătorile le petrecem împreună , merg împreună cu ei la rudele si prietenii lor. Vara trecuta am avut ocazia sa vizitez Portugalia si Spania, am mers in vacanța pentru 2 săptămîni. 

ROMINA. 18 ani, 

AU PAIR Franta, Rennes

Am o mare placere sa va scriu din Franta!
De patru luni locuiesc intr-o familie carea mi-a devenit apropiata ca propria. Am parte de niste copii care ma iubesc si ma stimeaza alaturi de care imi amintesc si eu de copilarie.
Sunt fericita ca am ales aceasta calea. Mi-am perfectionat franceza deja nu mai am probleme cind vorbesc sau cind vreau sa scriu.
Adesea calatoresc cu familia am vizitat foarte multe locuri frumoase din Franta dar si din exteriorul ei.

CRISTINA, 19 ani,

Au Pair Franta, Colmar

Imi place mult viata de Au pair. Pot sa spun ca nu regret nici o clipa pasul pe care l-am facut. Recomand tuturor tinerilor sa faca acest pas si sa nu ezite mult caci timpul zboara si trebuie sa profitam la maxim.
Cu familia calatorim, acum sintem intr-o minivacanta la Paris; este o experienta extraordinara!  Mi-am facut deja cîtiva prieteni cu care iesim in parc, la cafenea.

Înscrie-te pînă pe 31.12.2019 și beneficiază de oferta specială! 

Peste 6000 de tineri din Moldova deja au participat în program, și și-au văzut visul de a trăi în orice țară împlinit. Pentru ei, AU PAIR a devenit cel mai bun start într-o carieră internațională!

PARTICIPĂ ȘI TU!

pentru a primi mai multe detalii despre ofertă!

Нажимая на кнопку, вы принимаете Положение и Согласие на обработку персональных данных.

Contacte

Chișinău, str. Decebal 76 (cladirea Sigma), bir. 1020 B
022-89-08-89
Urmărește-ne pe Facebook
Наверх