+373 (22) 89 08 89, +373 (76) 05 68 16
Chisinau, bl. Decebal 76 of. 1020B

Prezintă programul de
schimb cultural
al tinerilor

Au Pair în Scandinavia! 

Нажимая на кнопку, вы принимаете Положение и Согласие на обработку персональных данных.

 

Participă în program pentru a avea posibilitatea unică de locui, lucra, studia și călători cu cheltuieli minime în una din țările Scandinave- cele mai prospere din lume, cu natură fantastică și energie mistică. 

+373
Înscrie-te în program!

Au Pair Scandinavia- este unicul program pentru tineri, accesibilă ca preț pentru fiecare și care oferă posibilitatea de a vă afla legal pentru o perioadă îndelungată (12-24 luni).

În această perioadă veți reuși:

Să te integrezi

în societatea scandinavă și să faci noi prieteni;

Gratuit să înveți limba

în mediul de vorbire și la cursuri;

Să lucrezi

după finisarea programului;

Studii superioare gratuite

după finisarea programului;

Să emigrezi

devenind participant al altui program pentru tineri în Norvegia - LEAPS.

Esența programului: Familia din una din țările scandinave primește participantul programului ca membru al familiei, oferindu-i o cazare completă, asigurare medicală și bani de buzunar de cca 700 dolari lunar, în schimbul ajutorului în îngrijirea copiilor și lucru ușor menajer prin casă. 
  Atmosfera caldă de casă face posibil face posibil să te simți confortabil și protejat, ca acasă. Scandinavii fiind foarte buni și de încredere. 
  Nu vei găsi alt locușor în Europa, unde oamenii îți zâmbesc cu atâta sinceritate și bunătate. 

 

Cerințe față de participanții la program:

 

Domnișoare cu vîrsta de la 18 pînă la 30 ani

Posedarea englezei la nivel de comunicare

Avantajele programului:

1. Pentru participare la program nu este necesar să fii student sau să ai BAC-ul,
2. Financiar, programul este accesibil pentru ”orice buzunar”,
3. Costul programului se răscumpără garantat în decurs de 1,5 luni,
4. Îți este oferită o cameră aparte și confortabilă, 
5. Îți sunt achitați bani de buzunar de cca 700 dolari lunar, plus la care îți sunt achitate cursurile de limbă (norvegiană sau suedeză), asigurare medicală, mâncarea și cazarea în familie, 
6. Ai ore de lucru prestabilite și o mulțime de timp liber, 
7. Ai 1-2 zile libere în săptămână și cca 5 săptămâni de concediu achitat în an, 
8. Programul are un statut internațional oficial, deaceia drepturile tale sunt protejate la maxim, 
9. După finisarea programului ai posibilitatea de a rămâne la studii, lucru sau să emigrezi, devenind participant al altui program pentru tineri în Norvegia- LEAPS. 

 

5 motive pentru a alege serviciile Centrului nostru:

1. National Au Pair Center “Rejans-Prim” - din 2006 este unicul reprezentant oficial în Moldova al programu-lui de schimb cultural pentru tineri AU PAIR . 

2. Deținem acreditare și dreptul legal de a activa în programul dat din partea organizațiilor interna-ționale: International Au Pair Association  și WYSE Travel Confederation, la fel și colaborăm cu reprezentanții oficiali ai programului AU PAIR în alte țări.

3. Cu noi este garantat, ferm și sigur!

4. Oferim suport în pregătirea actelor necesare pentru înregistrare, ajutăm în depunerea pentru obținerea vizei, organizăm training-uri, curăm pe parcursul întregei perioade de participare în program, oferim suport în soluționarea oricăror probleme apărute și garantăm un program de succes.

5. Experiența de 10 ani ne permite să împîrtășim toate subtilitățile și nuanțele programului, ajutînd participanții la program cu cheltuieli minime să vadă lumea cu ochii proprii, să studieze o limbă străină în mediul de vorbire, să facă noi prieteni și obțină o sumedenie de impresii de neuitat pentru o viață întreagă!

+373
Înscrie-te în program

Peste 1500 de tineri deja au profitat de serviciile agenției noastre și și-au văzut visul de a trăi în orice țară împlinit. Pentru ei, programul AU PAIR a devenit cel mai bun start într-o carieră internațională!

Recenziile participanților noștri:

Кристина Н. 26 лет

Au Pair Norway, Oslo

"Я просто скажу, что это-сказка! Это полный «улет»! Район, в котором я живу, единственный в таком стиле. Хотя у них тут все дома, как пряничные домики, но эти… Просто что-то неописуемое. Все невероятно красивое, Красотища! "

 

Marcela B. 26 ani

Au Pair Norway, Snaroya

"A fost un an in care am invatat, cred eu multe, m-am facut mai puternica si mai increzuta in puterele proprii. Dupa aproape un an petrecut ca Au Pair pot spune ferm ca aceast program este unul din putinele, care cu nu prea multi bani investiti iti deschide portile spre noi experiente , noi descoperi, care  sigur te vor ajuta mult in viata ta!".

Мария А. 26 лет

Au Pair Norway, Oslo

"Я просто скажу, что это-сказка! Это полный «улет»! Район, в котором я живу, единственный в таком стиле. Хотя у них тут все дома, как пряничные домики, но эти… Просто что-то неописуемое. Все невероятно красивое, Красотища! "

Nu rata șansa de a trăi independent și desinestătător în una din cele mai prospere țări ale lumii! 
Țările Scandinave te așteaptă! 

+373

Нажимая на кнопку, вы принимаете Положение и Согласие на обработку персональных данных.

Te așteptăm la noi

Chișinău, str. Decebal 76 (cladirea Sigma),
bir. 1020 B

Urmărește-ne pe Facebook

Наверх