+373 (22) 89 08 89, +373 (78) 388 388
Chisinau, bl. Decebal 76 of. 1020B

AU PAIR SPANIA

Petrece un an e vis pe Peninsula Iberică
 

Participând la programul Au Pair Spain-
Ai posibilitatea de a petrece un an, cu cheltuieli minime în cea mai însorită țară din Europa, de a studia spaniola, călători tot continentul 
și obține o experiență de neuitat!
Programul este unic, accesibil ca preț pentru tineri, prin care te poți afla legal și sigur în Spania o perioadă îndelungată (12  luni). 
Află șansele tale de participare
Pe parcursul programului poți obține: 
Cunoștințe avansate a limbii spaniole
La nivel avansat, comunicând în spaniolă și frecventând cursuri
Integrare în societatea europeană
În decurs de 12 luni, îți faci prieteni și conexiuni utile în Spania și UE
Cîștig de la 3360 euro/an
Adunați din banii de buzunar achitați de familie
Călătorii de neuitat
Barcelona, Madrid, Granada și Logroño este lista minima de destinatii care trebuie sa le vizitezi.
Călătorește, acumulează experiență și distrează-te cât ești tânăr! 
De la Barcelona la  Madrid și insula Sevilia, cele mai cunoscute orașe spaniole se numără printre cele mai populare destinații turistice din Europa; dar țara se mândrește și cu o mulțime de sătucuri și orașe frumoase, pe care majoritatea călătorilor nu le văd niciodată. În timp ce diversele peisaje ale Spaniei dau fiecărui oraș o atmosferă pitorească proprie, istoria țării diferențiază un oraș de celălalt. Orașele de epocă în timpul Renașterii spaniole sunt distincte, diferite de cele ocupate de secole de către mauri sau vizigoți. Participanții la program au ocazia de a locui sau vizita orașele mai puțin vizitate din Spania le oferă o privire unică asupra trecutului lung și glorios al Spaniei și o experiență memorabilă de viață.

Esența programului: 

Familie de spanioli primește participantul la program în casa sa, ca membru al familiei și face posibil să te simți într-o ambianță confortabilă și caldă de acasă. Astfel, vei participa la activitățile casnice și educative desfășurate în cadrul familiei-gazdă.
Familia oferă cazare completă și bani de buzunar de la 280 euro lunar, în schimbul ajutorului în îngrijirea copiilor și lucru ușor menajer prin casă aproximativ 5 ore pe zi.

Statutul de Au Pair, îți va garanta o mulțime de privilegii turistice și distractive. Vei afla ce înseamnă turismul low cost, iar vizitele la muzee sau bazine acvatice te vor costa cu pînă la 70% mai ieftin.

Spaniolii sunt asemănători nouă după temperament, calzi și primitri. Ei cu mare drag te vor implica și pe tine în activitățile sale familiare și distractive.

Înscrie-te acum!

Cerințele programului:

Domnișoare cu vîrsta de la 18 până la 28 ani

Posedarea limbii engleze la nivel de comunicare

Deținerea cetățeniei UE

Avantajele programului:

  • Pentru participare la program nu este necesar sa fii studentă,
  • Costul programului se răscumpără integral în decurs de 3 luni,
  • Ai ore de lucru prestabilite și o mulțime de timp liber,
  • Ai cel puțin o zi liberă pe săptămână și concediu achitat,
  • Drepturile tale sunt garantate prin lege,
  • După finisarea programului ai posibilitatea să îți găsești un job sau să te stabilești cu traiul în această țară excepțională.

5 motive pentru a alege serviciile Centrului nostru:

1. National Au Pair Center “Rejans-Prim” - din 2006 este unicul reprezentant oficial în Moldova al programu-lui de schimb cultural pentru tineri AU PAIR .

2. Deținem acreditare și dreptul legal de a activa în program din partea organizațiilor internaționale: International Au Pair Association și WYSE Travel Confederation și reprezentanții oficiali ai programului AU PAIR în alte țări

3. Cu noi este garantat și sigur! Asiguram clientilor nostri: AMINTIRI MINUNATE, iar seriozitatea, experienta si profesionalismul sunt principalele atuuri ale echipei noastre.

4. Oferim suport în pregătirea actelor necesare pentru înregistrare, ajutăm în depunerea pentru obținerea vizei, organizăm training-uri, curăm pe parcursul întregei perioade de participare în program, oferim suport în soluționarea oricăror probleme apărute și garantăm un program de succes.

5. Experiența de 10 ani ne permite să împîrtășim toate subtilitățile și nuanțele programului, ajutînd participanții la program cu cheltuieli minime să vadă lumea cu ochii proprii, să studieze o limbă străină în mediul de vorbire, să facă noi prieteni și obțină o sumedenie de impresii de neuitat pentru o viață întreagă!

Istoria Mariei:

Maria, Au Pair în Spania

Îmi place foarte mult familia, se preocupă de preferințele mele, mereu mă întreabă ce vreau să fac, cu ce vreau să mă ocup și ce aș vrea să mai învăț despre Spania. Camera este spațioasă și comodă, am tot ce îmi trebuie în ea: dulapuri, oglindă, masă. Deseori vin bunicii, care ne ajută cu copiii. Sunt o familie mare. Nu am probleme ce țin de limbă, dacă nu știu unele cuvinte ei mă ajută. Fetița de 4 ani este foarte matură și chiar și ea uneori mă corectează, dacă nu am zis un cuvânt corect. Asta mă ajută foarte mult. Îmi place că mă tratează ca pe un membru al familiei. 

 

Am asteptat un an ca acest lucru sa mi se intample si acum o sa il impartasesc cu voi. Acum un an am fost la un interviu pentru un job, care necesita limba spaniola. M-au pus sa scriu o chestie si urmau sa ma telefoneze. Bineinteles, nu am trecut, ca doar nu sunt fiica lui X sau Y. Am fost extrem de dezamagita, deja ma gandeam ca degeaba au fost aruncati banii mamei pentru cursurile mele de spaniola. Azi, in Spania, in tara mamei a limbii spaniole, am sustinut examen la aceasta limba. Am trecut direct la avansati si sunt extrem dar extrem de mandra de acest lucru.

Înscrie-te pînă pe 31.03.2018 și beneficiază de oferta specială! 

Peste 6000 de tineri din Moldova deja au participat în program, și și-au văzut visul de a trăi în orice țară împlinit. Pentru ei, AU PAIR a devenit cel mai bun start într-o carieră internațională!

PARTICIPĂ ȘI TU!

pentru a primi mai multe detalii despre ofertă!

Нажимая на кнопку, вы принимаете Положение и Согласие на обработку персональных данных.

Contacte

Chișinău, bl. Decebal 76 (cladirea Sigma), bir. 1020 B
022-89-08-89
Urmărește-ne pe Facebook
Наверх