National Au Pair Center of Moldova
Schimb cultural al tinerilor

AU PAIR SPANIA

Lucru, Studii si Calatorii
pentru tineri
Participând la programul Au Pair Spania
Petreci 1 an cu cheltuieli minime, studiezi spaniola, călătoresti tot continentul 
și obții o experiență de neuitat!
Programul este unic, sigur si accesibil ca preț pentru tineri, prin care te poți afla legal și sigur în Spania o perioadă îndelungată (12  luni). 
Află șansele tale de participare
Pe parcursul programului vei obține: 
Cunoștințe avansate a limbii spaniole
La nivel avansat, comunicând în spaniolă și frecventând cursuri
Integrare în societatea europeană
În decurs de 12 luni, îți faci prieteni și conexiuni utile în Spania și UE
Cîștig de la 3360 euro/an
Adunați din banii de buzunar achitați de familie
Călătorii de neuitat
Barcelona, Madrid, Granada și Logroño este lista minima de destinatii care le vei vizita.
De la Barcelona la  Madrid și insula Sevilia, cele mai cunoscute orașe spaniole se numără printre cele mai populare destinații turistice din Europa; dar țara se mândrește și cu o mulțime de sătucuri și orașe frumoase, pe care majoritatea călătorilor nu le văd niciodată. În timp ce diversele peisaje ale Spaniei dau fiecărui oraș o atmosferă pitorească proprie, istoria țării diferențiază un oraș de celălalt. Orașele de epocă în timpul Renașterii spaniole sunt distincte, diferite de cele ocupate de secole de către mauri sau vizigoți. Participanții la program au ocazia de a locui sau vizita orașele mai puțin vizitate din Spania le oferă o privire unică asupra trecutului lung și glorios al Spaniei și o experiență memorabilă de viață.

Esența programului: 

Familie de spanioli primește participantul la program în casa sa, ca membru al familiei și face posibil să te simți într-o ambianță confortabilă și caldă de acasă. Astfel, vei participa la activitățile casnice și educative desfășurate în cadrul familiei-gazdă.
Familia oferă cazare completă și bani de buzunar de la 280 euro lunar, în schimbul ajutorului în îngrijirea copiilor și lucru ușor menajer prin casă aproximativ 5 ore pe zi.

Statutul de Au Pair, îți va garanta o mulțime de privilegii turistice și distractive. Vei afla ce înseamnă turismul low cost, iar vizitele la muzee sau bazine acvatice te vor costa cu pînă la 70% mai ieftin.

Spaniolii sunt asemănători nouă după temperament, calzi și primitri. Ei cu mare drag te vor implica și pe tine în activitățile sale familiare și distractive.

Înscrie-te acum!

Cerințele programului:

Domnișoare cu vîrsta de la 18 până la 28 ani

Posedarea limbii engleze la nivel de comunicare

Deținerea cetățeniei UE

Avantajele programului:

  • Pentru participare la program nu este necesar sa fii studentă,
  • Costul programului se răscumpără integral în decurs de 1-2 luni,
  • Ai ore de lucru prestabilite și o mulțime de timp liber,
  • Ai cel puțin o zi liberă pe săptămână și concediu achitat,
  • Drepturile tale sunt garantate prin lege,
  • După finisarea programului ai posibilitatea să îți găsești un job sau să te stabilești cu traiul în această țară excepțională.

Istoria Mariei:

Maria, Au Pair în Spania

Îmi place foarte mult familia, se preocupă de preferințele mele, mereu mă întreabă ce vreau să fac, cu ce vreau să mă ocup și ce aș vrea să mai învăț despre Spania. Camera este spațioasă și comodă, am tot ce îmi trebuie în ea: dulapuri, oglindă, masă. Deseori vin bunicii, care ne ajută cu copiii. Sunt o familie mare. Nu am probleme ce țin de limbă, dacă nu știu unele cuvinte ei mă ajută. Fetița de 4 ani este foarte matură și chiar și ea uneori mă corectează, dacă nu am zis un cuvânt corect. Asta mă ajută foarte mult. Îmi place că mă tratează ca pe un membru al familiei. 

 

Am asteptat un an ca acest lucru sa mi se intample si acum o sa il impartasesc cu voi. Acum un an am fost la un interviu pentru un job, care necesita limba spaniola. M-au pus sa scriu o chestie si urmau sa ma telefoneze. Bineinteles, nu am trecut, ca doar nu sunt fiica lui X sau Y. Am fost extrem de dezamagita, deja ma gandeam ca degeaba au fost aruncati banii mamei pentru cursurile mele de spaniola. Azi, in Spania, in tara mamei a limbii spaniole, am sustinut examen la aceasta limba. Am trecut direct la avansati si sunt extrem dar extrem de mandra de acest lucru.

Înscrie-te pînă pe 31.10.2019 șibeneficiază de 50% reducere
Atentie: doar 3 locuri disponibile !

PARTICIPĂ ȘI TU!

pentru a primi mai multe detalii despre ofertă!

Нажимая на кнопку, вы принимаете Положение и Согласие на обработку персональных данных.

Contacte

Chișinău, bl. Decebal 76 (cladirea Sigma), bir. 1020 B
Urmărește-ne pe Facebook
Наверх